Catalog produse
Cosul tau

Diverse

Gin Peter in Florence, 0.5L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Gin Peter in Florence un gin italian premiu gandit precum omagiu adus Florentei. Este obtinut din radacina si petalele botanicelor, cu scopul de a subliniaza caracterul floral al ginului: ienupar, iris, coaja de bergamota, coaja de lamaie, bumbi de trandafir, lavanda proaspata, flori de rozmarin,..
147,00 lei Fără TVA:147,00 lei
Gin Half Hitch, 0.7L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Gin Half Hitch un gin londonez premiu care starneste interesul gratie rafinamentului pe care il degaja. In compozitia sa intra doar plante aromatice, fiind obtinut prin tehnici specifice de generatie recenta. Notele degustării: Miros: Nuanţe de ienupar, citrice, piper şi tonuri vegetale. Gus..
175,00 lei Fără TVA:175,00 lei
Aperitiv, Aperol, 0.7L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Aperol este aperitivul perfect. Gustul său unic este obţinut printr-o reţetă secretă, care a fost păstrată cu stricteţe. Are o culoare portocalie intensă şi conţine infuzii de ingrediente alese precum bitter şi portocale dulci plus numeroase ierburi şi rădăcini în proporţii perfecte. Aroma intensă ..
55,00 lei Fără TVA:55,00 lei
Lichior, Disaronno Amaretto, 0.7L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Disaronno Amaretto este un lichior emblematic al stilului italian inconfundabil, caracterizat printr-un gust unic si sofisticat, in care regasim gustul deosebit al samburelui de caisa. Lichiorul emana o aroma de martipan si scortisoara completata de notele de migdale, coaja de lamaie, vanilie s..
75,00 lei Fără TVA:75,00 lei
Lichior, Baileys Irish Cream, 0.7L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Baileys Irish Cream este un lichior irlandez, cremos, foarte apreciat de consumatori, in special de catre publicul feminin. Baileys Irish Cream are la baza o reteta unica, fiind obtinut din whisky irlandez triplu distilat si un mix unic de ciocolata fina. Bautura astfel obtinuta prezinta o textura ..
67,00 lei Fără TVA:67,00 lei
Lichior, Sheridan's, 0.5L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Sheridan's este o bautura sofisticata, catifelata, compusa din 2 sectiuni, dintre care una contine lichior cu aroma de cafea si whisky, iar cealalta contine lichior cu aroma de ciocolata alba. Combinate, cele doua formeaza o bautura delicioasa, bine echilibrata si foarte aromata. Atunci cand este..
65,00 lei Fără TVA:65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Jack Daniel’s Honey este creat din clasicul Old No. 7, amestecat elegant cu lichior de miere uşor condimentat pentru a crea un produs unic, expresiv şi îndrăzneţ în distileria din Lynchburg. Rezultă Jack Daniel’s Tennessee Honey, unul dintre cele trei mixuri dulci, ușor de savurat, sec sau în cockt..
95,00 lei Fără TVA:95,00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)