Catalog produse
Cosul tau

Blended Malt

Whisky Blue Label Johnnie Walker, 0.7L, Cutie cadou
NOU Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Blue Label Johnnie Walker  este un adevarat etalon pentru blendurile de lux, un whisky desavarsit in a carei compozitie intră doar sortimente rare de whisky, unele dintre ele maturate timp de 60 ani, provenite din cele patru colţuri ale Scoţiei. Eticheta albastră este inspirată de whisky-ul Old H..
897,00 lei Fără TVA:897,00 lei
The Pogues Irish Whisky, 0.7L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
The Pogues Irish Whisky este un irish whisky intrigant, creat din single malt-uri si grain malt-uri aflate in diferite stadii de maturare, dintre care unele sortimente sunt pastrate 10 ani in butoaie de burbon, altele 7 ani in butoaie de sherry, iar altele 4 ani in butoaie de burbon. Whiskey-urile ..
89,00 lei Fără TVA:89,00 lei
Whisky, Chivas Royal Salute 21 Ani, Cutie Cadou, 0.7L
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Chivas Royal Salute 21 Ani este o băutură de colecţie, realizata in ediţie limitată, considerata a fi unul dintre cele mai elegante blenduri de whisky de pe glob. Licoarea este îmbuteliata într-un decantor din porţelan cu design sofisticat, realizat manual şi decorat cu emblema Casei Chivas Brother..
597,00 lei Fără TVA:597,00 lei
Whisky, Loch Lomond Signature, 0.7L, Cutie Cadou
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Loch Lomond Signature este un whisky scotian care poarta semnatura calitatii, pentru a carei productie se foloseste sistemul Solera din 100 de butoaie, olaroso, sherry si butoaie de stejar american. Originile distileriei Loch Lomond sunt în Scoția, partea de sud, acolo unde se află lacul Lomond. P..
95,00 lei Fără TVA:95,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)